Vriend van KlanQ


 


Om als amateur muziekvereniging goed te kunnen blijven functioneren in de samenleving zijn we afhankelijk van sponsors en giften. Alle muzikanten van KlanQ maken muziek op vrijwillige basis en als hobbie. Echter zijn er altijd kosten die gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van muziekwerken het onderhoud van muziekinstrumenten, en de opleiding en scholing van muzikanten . Om deze kosten betaalbaar te houden, hebben we naast onze eigen contributie en diverse actie's (ophalen oud papier en oud ijzer) de stichting "vrienden van KlanQ". Deze stichting bestaat uit mensen die vrijwillig jaarlijks een eigen bijdrage richting onze verenigingsrekening overmaken. Het over te maken bedrag mogen zij uiteindelijk zelf bepalen.

Niet alleen op financieel gebied kunnen we altijd wel een steuntje gebruiken, dit geldt ook voor steun op het gebied van dienstverlening. Als "vriend van KlanQ" bepaalt u zelf of u ons financieel steunt, of dit doet in de vorm van dienstverlening. Bij een dienstverlening kunt u denken aan bijvoorbeeld het meehelpen met het ophalen van oud papier of oud ijzer. Of het meehelpen tijdens een concert, of de voorbereiding van een concert.

Wordt u ook "vriend van KlanQ" ? Dan houden wij u uiteraard op de hoogte van alle laatste nieuwtjes middels onze nieuwsbrief.

Dus vindt u het ook belangrijk dat muziek, muziekonderwijs en samen muziek maken in Beesel een toekomst heeft, steun ons dan nu en wordt "vriend van KlanQ". Dit kunt u eenvoudig doen, door het online formulier in te vullen.

Voor bedrijfssponsoring kunt u contact opnemen met: Har Reijnders (h-reijnders@ziggo.nl) of Maurice Hebben (m.hebben@ziggo.nl)


Onze sponsoren